Het is juni en de mussen rollen van het dak van de warmte, maar toch is dit hét moment om na te denken over wat je in de komende Sinterklaas-periode aan je medewerkers gaat geven. Wil je met iets origineels komen, dan moet je vooral niet te lang wachten. Chocolade Sinterklaas is een combinatie die al heel lang een garantie geeft op succes. Bijna iedere medewerker zal graag chocolade lusten en dus zit je met chocolade Sinterklaas altijd goed. Maar welke chocolade Sinterklaas ga je bestellen? Kies je voor een logo Sinterklaas of een meer traditionele chocoladeletter? Dat is helemaal aan jou.

Chocolade Sinterklaas hoef je niet zelf te bewaren

Het is nu al warm en de kans is groot dat het de komende paar maanden nog een beetje warmer wordt. Het kan dus zomaar zijn dat je, als je nu chocolade Sinterklaas bestelt, je tegen de tijd dat het eind november/begin december is, alleen nog gesmolten chocolade kunt uitdelen. Dat is natuurlijk niet erg aanlokkelijk. En dus is het fijn om te weten dat je nu je bestelling voor chocolade Sinterklaas al kunt plaatsen en je zelf kunt kiezen wanneer je deze geleverd wilt hebben. Zo weet je zeker dat je niet misgrijpt en ook dat je je medewerkers chocolade van goede kwaliteit kunt aanbieden.

Kies ieder jaar hetzelfde of kies eens wat anders

Het is steeds meer bedrijven gebruikelijk om ook in de Sinterklaasperiode een kleine verrassing te regelen voor het personeel. Je kunt er dan voor kiezen om ieder jaar hetzelfde cadeau te geven of juist om ieder jaar voor een totaal andere invulling te gaan. Je hebt keuze genoeg en voor ieder budget zijn leuke Sinterklaaspresentjes te vinden. Kies je voor chocolade of juist voor pepernoten en schuimpjes? Dat is helemaal aan jou!

Maar eerst is het nog zomer!

Je kunt je nu alvast goed voorbereiden op de laatste maand(en) van het jaar, maar eerst is er nog de vakantieperiode. Kun je je de verbazing op de gezichten van je medewerkers voorstellen als jij een rugtasje met daarin spelletjes en lekkers uitdeelt? Of een flesje bubbels met een klein ijsemmertje? Dan begint de vakantieperiode pas echt goed! Zoals met alles op de site geldt: hoe meer je er bestelt, hoe lager de stuksprijs wordt. Je kunt dus ook hier weer zelf bepalen welk cadeau het best bij jouw budget past. Je hoeft echt niet altijd maar groots uit te pakken: het gaat om de verrassing!