Is iemand binnenkort jarig? Of ben je iemand die gewoon niet zo goed is in het inpakken van cadeaus? Je kunt natuurlijk urenlang video’s op YouTube gaan kijken hoe je nou precies een cadeau inpakt. Echter kun je het jezelf ook veel gemakkelijker maken. Waarom zou je urenlang je tijd gaan verspillen aan het inpakken of uitzoeken hoe je een cadeau moet inpakken terwijl je in die tijd al meer dan 1000 cadeaus zou kunnen hebben gekocht en ingepakt? Ben je benieuwd hoe jij binnen één minuut je cadeau kan inpakken? Lees dan verder en je ontdekt het.

Kaartjes, kaartjes en nog meer kaartjes

Ben je iemand die niet graag een kaartje geeft op de verjaardag, maar juist met iets originelers? Wanneer je het lastig vindt om iets cadeau te geven als je niet zeker weet of diegene er iets mee gaan doen. Een cadeau bon is dat een goed idee. Echter wil je natuurlijk wel deze cadeaubon op een speciale manier verpakken. Zo weet de diegene voor wie het cadeau is niet meteen wat die krijgt. Een goede manier hiervoor is een gondeldoosje. Een gondeldoosje is een gemakkelijk doosje dat je enkel en alleen aan de zijkanten hoeft dicht te vouwen en ta da je cadeau is ingepakt. Een gondeldoosje is een eenvoudig geschikt voor kleinere cadeautjes als een ketting, een armband, een cadeaubon. Maar ook kan er een kaart in een gondeldoosje. Gondeldoosje kun je overal vinden denk bijvoorbeeld aan een Primera of Bruna. Die verkopen zeker gondeldoosjes. Maar ook kun je online je eigen gondeldoosjes ontwerpen. Hierbij kun je eventueel een gondeldoosje heel persoonlijk maken.

Groot, groter, grootst

Ben je toch opzoek naar iets waarmee je een groter cadeau kan inpakken? Dat kan! Je hebt namelijk verschillende verpakkingsdoosjes in allerlei soorten en maten. En niet getreurd. Verpakkingsdozen kun je in verschillende patronen kopen. Ben je meer een rondjes mens? Of houd je meer van strepen? Met verpakkingsdozen kun je het zo gek maar niet bedenken.

Ook is het inpakken met verpakkingsdozen heel eenvoudig. Je doet er enkel een deksel op en klaar. Een kind kan de was doen. Je hoeft hierdoor dus niet urenlang naar YouTube video’s te kijken of bezig te zijn met inpakpapier. Je maakt de verpakkingsdozen open, stop de cadeaus erin en doet de deksel erop.

Wanneer je ervoor kiest om verpakkingsdozen te gebruiken als cadeaudoos kun je er bijvoorbeeld ook aan denken om er confetti of raffia in te doen en daarmee je cadeaus te verstoppen of de verpakkingsdozen op te vullen.