Een telefoonhoesje zorgt ervoor dat je telefoon wordt beschermd. Zo kan een telefoonhoesje de voorkant, achterkant en de zijkanten van een telefoon beschermen. Vooral als de telefoon valt moet het telefoonhoesje deze beschermen. Echter zien de meeste telefoonhoesjes hetzelfde eruit en hebben ze een generieke kleur zoals zwart of wit. Het is juist een stuk leuker als jij zelf je telefoonhoesjes maken kan en deze zo personaliseren. Via case24.com kun je hier meer over vinden en kun je ook verschillende varianten vinden. Deze varianten van de telefoon hoesjes beschermen je mobiel allemaal op een andere manier. Zo zorgt een hardcase ervoor dat de achterkant en de zijkanten van de mobiel worden beschermd. Wil je toch je hele mobiel met een telefoonhoesje beschermen? Kies dan juist voor een bookcase hoesje die je hele telefoon beschermt. Door middel van de klep aan de voorkant dicht te doen, bescherm jij ook het scherm en de voorkant van je mobiel. Vaak is dit ook het eerste wat kapot gaat aan de mobiel, vooral als je deze laat vallen.

Telefoonhoesje maken en personaliseren

Zoals eerder gezegd is het ook leuk om een telefoonhoesje maken en personaliseren. Zo kun je jezelf onderscheiden van andere mensen met een normaal telefoonhoesje. Je kunt een hardcase personaliseren, maar ook de bookcase kun je personaliseren. Kijk bijvoorbeeld naar het bedrukken van het hoesje met een leuke tekst. Zo kun je een motiverende tekst hierop laten bedrukken en kun je hier altijd aan herinnert worden als jij je telefoon pakt. Ook kun je ervoor kiezen om een collage te maken van verschillende foto’s die vallen onder een thema. Op deze manier heb je verschillende foto’s op je telefoonhoesje staan en kan dit een leuk idee zijn. Naast dat het je telefoonhoesje uniek maakt, helpt het ook met het terugvinden van je mobiel. Zo kunnen bekende zien dat het jouw mobiel is en raak je deze ook niet meer snel kwijt.

Cadeau

Is er iemand binnen de familie jarig en heb je nog geen cadeau? Dan kan een telefoonhoesje met een bedrukking het ideale cadeau zijn. Is je vrouw of vriendin jarig? Kies voor een lieve tekst op het telefoonhoesje en je maakt je partner hier heel blij mee. Ook is het een perfect cadeau voor een klein kind en kun je een bedrukking kiezen van een leuke film. Ook kun je kijken naar matchende telefoonhoesjes en kun je een afbeelding door midden knippen en deze laten bedrukken op twee telefoonhoesjes. Door de telefoons naast elkaar te leggen krijg je de gehele afbeelding en kan dit een creatief cadeau zijn.