Het is nooit te laat óf te vroeg om er even tussenuit te gaan. Dat is precies wat je op dit moment nodig hebt; wellicht is het druk op je werk, voel je je de laatste tijd vermoeid wat je ook doet of heb je gewoon echt even een pauze nodig. Wat het ook is—je wil een paar dagen op vakantie, maar niet naar een duur, ver weg oord. Gewoon, hier. Kan je op vakantie in Nederland, vraag je je af? Natuurlijk! Ga lekker naar een camping in zeeland met zwembad, zo’n camping zeeland met prive sanitair!

Eigen land 

Als er iets waar is over ons mooie landje is het wel dat je er heerlijk op vakantie kan, als je het een beetje kent. We zijn natuurlijk allereerst een waterlandje, dus bijna alle locaties en campings zullen dicht bij een meertje of rivier liggen, al dan niet op een paar minuten afstand van de zee. Ook is er in Nederland een rijke geschiedenis waar je jezelf aan kan blootstellen, mocht dat zijn hoe jij tot rust komt. Het is sowieso even goed om, voordat je die camping in Zeeland boekt, na te denken hoe jij tot rust komt, én wie je meeneemt. Verschillende mensen komen namelijk ontzettend verschillend tot rust. Sommigen willen de hele avond drankjes doen in een leuke stad en nieuwe mensen ontmoeten, en anderen willen niets liever dan een boekje lezen en een beetje op het water dobberen. 

Kamperen is voor iedereen 

Sowieso is het goed om van tevoren te bedenken wat voor vakantie je behoefte aan hebt. Een camping is natuurlijk eigenlijk geschikt voor alle opties—je kan er heerlijk tot rust komen, maar tegelijkertijd kan je ook naar een van de velen activiteiten die op een camping plaatsvinden. Vaak kan je er ook nog eens lekker eten—en anders wel in de buurt—en is het een goede kans om óf allerlei nieuwe mensen te ontmoeten die ook nog even lekker tot rust willen komen in Zeeland voordat het echte leven weer begint, óf je lekker terug te trekken en met helemaal niemand interactie te hebben, behalve misschien je reisgenoten en de personages in je boek. 

 

Kortom, op vakantie in eigen land; lekker naar een camping in Zeeland? Heerlijk, betaalbaar en absoluut een goed idee. Gun jezelf die reis en kom tot rust—we verdienen allemaal meer rust dan we onszelf geven. Geniet ervan.