Stel. Je bent onderweg naar je werk. Je zit in de auto, gordel om, muziekje aan, telefoon op vliegtuigstand en je houdt je aan de maximum snelheid. Dan verwacht je niet dat je een aanrijding krijgt. Toch hoeft er maar één chauffeur achter je niet erg op te letten en je bent ineens niet meer onderweg naar je werk, maar naar het ziekenhuis. Want dát is het probleem: jij kunt je nog zo goed aan alle regels houden, als een ander te weinig afstand houdt ben je gewoon de pineut. Natuurlijk gaat dat in negen van de 10 gevallen gewoon goed, maar net die ene keer… Je airbags klappen uit en in je gezicht en je weet even niet meer waar je bent. Een toegesnelde ambulance neemt je mee naar het ziekenhuis, maar daar vinden ze niks. Wil dat dan ook zeggen dat je helemaal in orde bent? Helaas niet!

Letselschade Advocaat Utrecht staat voor je klaar

Het kan zomaar zijn dat je toch een whiplash hebt opgelopen. Van de klap die je nek naar voren en weer naar achteren maakt voel je in het begin misschien niets, maar deze klap kan wel voor grote problemen zorgen. Een whiplash advocaat als Letselschade Advocaat Utrecht weet precies wat er dan moet gebeuren. Allereerst moet jij ervoor zorgen dat je je niet druk hoeft te maken. Niet om je auto, niet om je werk, niet om je geld. Jij moet alleen maar werken aan je herstel. De rest regelt Letselschade Advocaat Utrecht voor je.

Gewond door toedoen van een ander?

Dan kan Letselschade Advocaat Utrecht ervoor zorgen dat jij financieel ontzorgd wordt. Dit is, vanzelfsprekend, het geval bij een aanrijding van achteren, maar ook in geval van een losliggende stoeptegel of een afgewaaide dakpan kun je Letselschade Advocaat Utrecht inschakelen. Wist je dat zelfs wanneer je gebeten bent door een hond je Letselschade Advocaat Utrecht kunt inschakelen?

Geen spaarpotje nodig voor een advocaat

Letselschade Advocaat Utrecht werkt voor jou, maar wordt betaald door de (verzekering van de) tegenpartij. En dat is fijn om te weten. Je hoeft je dus niet (nog) verder in de schulden te steken om een schadevergoeding te kunnen eisen. De advocaten van Letselschade Advocaat Utrecht zullen zeer zorgvuldig met jouw gegevens en informatie om gaan. Zijn er problemen? Dan zullen zij externe deskundigen inschakelen zodat het onderste uit de kan gehaald kan worden. Geld waar jij recht op hebt. Jij hebt immers geen schuld aan jouw ongeluk!