Het hebben van seks is iets dat veel mensen graag doen. Seks speelt dan ook een rol in iedereens leven. Het is dan ook niet gek dat mensen de nodige producten kiezen om de seks nog plezieriger te kunnen maken. Er zijn veel verschillende onderdelen waar men uit kan kiezen. Niet altijd zijn deze producten er echter alleen maar voor het plezier. Ook zijn er genoeg producten die in de slaapkamer gebruikt kunnen worden voor de veiligheid. Het condoom is daar een belangrijk en bekend voorbeeld van. Dankzij een condoom kan je er namelijk voor zorgen dat soa’s niet makkelijk overgedragen kunnen worden. Tevens verklein je dankzij een condoom de kans om zwanger te worden. Het dragen van een condoom is dan ook aan te raden, zeker wanneer je seks hebt met een persoon die je nog niet super goed kent. 

 

De maten

Aangezien iedere penis anders is zijn er veel verschillende soorten en maten van condooms te vinden. Op deze manier is het voor iedere man mogelijk om een condoom op een comfortabele wijze te dragen. Wanneer een condoom te krap of juist te ruim zit is dat namelijk niet prettig voor de betrokken partijen. Dit kan er namelijk voor zorgen dat het condoom niet het nodige werk levert. Doordat iedere penis een ander formaat heeft, is dat ook bij de condooms het geval. De maten van condooms worden aangegeven met getallen. Wanneer je een wat grotere penis hebt is het soms lastiger om een geschikt condoom te vinden. Met het condoom maat 64 is het gelukkig mogelijk om op een plezierige manier een condoom te dragen. Hierdoor draag je ook met een grotere penis op een comfortabele manier een condoom. 

 

Wingman 

Ook zijn er diverse merken van condooms te vinden. Hierdoor kan je uit genoeg opties kiezen wanneer je condooms nodig hebt. Het condoom van diverse merken zorgen ervoor dat er genoeg keuze is. Het merk Wingman heeft bijvoorbeeld verschillende soorten condooms waaruit gekozen kan worden. Een Wingman condoom zorgt voor een plezierig gevoel bij zowel de man als de vrouw. Daarnaast is het omdoen van deze soorten condooms erg makkelijk. Het is dan ook niet voor niets dat dit condoom in de prijzen is gevallen dankzij het design. Met het vleugeltje hoef je het condoom niet meer aan te raken om deze om te doen. Op deze manier versimpel je het omdoen van het condoom. Bij Wingman zijn er verschillende varianten van de condooms waar je uit kan kiezen.