Het merk Black Bananas is erg populair onder shoppend Nederland en wonderbaarlijk is dit ook een kledingmerk uit Nederland. Opgericht door Wesley Balknikker is Black Bananas binnen korte tijd uitgegroeid tot top merk. Iedereen wil gezien worden in Black Bananas en daarom verkopen de kledingstukken dan ook snel uit. In dit artikel alles over dit iconische Nederlandse kledingmerk.

Wat is de ontstaansgeschiedenis van Black Bananas?

Zoals je in de inleiding kunt lezen is Black Bananas van Nederlandse makelij. In 2011 was Wesley Balknikker op stage in de Caribbean en besloot wat shirtjes te ontwerpen voor zijn vrienden. Die vrienden droegen de shirts tijdens een avondje uit en kregen alleen maar positieve reacties. Dat was het teken voor Wesley om er werk van te maken. En dat is uiteindelijk ook gebeurd, Black Bananas was geboren. Nu jaren later is staat het kledingmerk nog steeds sterk en combineert het streetwear met high-end fashion. 

Bekende Nederlanders die Black Bananas dragen

Black Bananas is als merk de afgelopen jaren zo ontzettend gegroeid dat veel bekende Nederlanders het dragen. Dan moet je denken aan Fajah Lourens, DJ Chuckie en Kim Feenstra. Zij zijn allemaal wel eens gespot in een kledingstuk van Black Bananas. Dit heeft ervoor gezorgd dat het merk een stuk groter bereik kreeg bij mainstream Nederland. Voornamelijk jongeren dragen de kleding van Wesley en zijn team.

De Black Bananas trainingspak

Trainingspakken zijn al jaren helemaal in en Black Bananas speelt daar maar al te graag op in. Zo heb je de Black Bananas trainingspak heren, maar ook voor dames en kids. De reden waarom de trainingspakken zo goed verkopen heeft te maken met verschillende dingen. Zo zijn de trainingspakken erg sportief en trendy. Maar daarnaast zijn deze iconische pakken ook streetwise en high fashion. Je zit met trainingspakken van Black Bananas altijd goed. Ga je sporten, of lekker een dagje niks doen, Black Bananas trainingspakken bieden uitkomst.

Combineer de Black Bananas trainingspak met andere Black Bananas items

Je kunt Black Bananas trainingspak dames, heren of kids makkelijk combineren met andere kledingstukken in de collectie. Zo is een goede tip om bijvoorbeeld het comfy jasje te combineren met strakke jeans. Of wat te denken om de trainingsbroek te combineren met je favoriete Black Bananas topje of shirt? Mogelijkheden zijn eindeloos en Black Bananas zorgt daarvoor. En zoals gezegd zijn de trainingspakken voor diverse gelegenheden te dragen. Hardlooprondje? Avondje bankhangen? Even naar de winkel? Black Bananas is het antwoord.